Gunđam po kućama!

Gunđam po kućama!

Zbog čega je MUJA najpoželjniji beogradski udovac?

Volite li vi, deco, zoološki vrt? Volite? E pa, super. Tokom današnjeg predavanja, objasniću vam zbog čega je njegov najstariji stanovnik, američki aligator Muja, najpoželjniji udovac u Beogradu, tj. zbog čega bi svaka lepa mlada žena bujnih grudi i vitkog stasa, kojoj treba tridesetak sati da se našminka i koja se raspituje o bogatim muškarcima kod svake lokalne "tetke", trebalo da izabere njega, a ne nekog vremešnog bankara ili sportistu veterana. Muja je velika zverka. Uverite se i same.

Muja, The Legend

1. Do para dolazi na LEGALAN način.

Muja je veoma pošten i nikad nije nikoga ispalio. Marketing mu nije potreban, kao ni strategija. Do para dolazi na više nego legalan način - leži, a bacaju mu pare. Koja ne bi poželela da bude sponzoruša jednom takvom caru?

2. Ima BAZEN

Bazen je oduvek bio pokazatelj nečije finansijske moći. Muja ima svoj bazen, pa još sa toplom vodom, što znači a je manje-više u pitanju neki termalni izvor. Možete da se kupate, a možete i da flaširate vodu, pa da je prodajete po 160 puta većoj ceni, a biće sigurno bolja od Pekamske izvorske.

3. Njegova prva žena je poginula, a on NIJE kriv za to!

Mujina žena se bukvalno skuvala šezdesetih godina prošlog veka kada je radnik greškom umesto tople vode u bazen sipao vrelu. Šta to znači? Da Muja neće sam učiniti nešto nepredviđeno i da nije Džek Trbosek. Takođe, neoboriva činjenica da je ona mrtva ukazuje na to da nema alimentacije, niti ljubomorne bivše. Voila!

4. AMER starog kova

Muja je u Srbiju stigao iz Sjedinjenih američkih država, i to u vreme kad je Tesla još živeo tamo. To znači da je Amer starog kova, da bi sigurno nosio odelo na uzdužne pruge i pevao Hello, My Baby, Hello, My Honey samo za vas, a posle sedeo nepomičan kad se pojave drugi. Da ne spominjem ono opšteprihvaćeno da su Ameri bogati. Duh!

5. RATNI VETERAN

U Drugom svetskom ratu, Beograd je dvaput bombardovan. Nažalost, ta bombardovanja nisu zaobišla ni zoološki vrt. Nastradalo je mnogo životinja, a među preživelima najduže su se održali nilski konj Buca i, naravno, junak naše priče. Naravno, nije doživeo srčku ni od NATO bombardovanja 1999.

6. Sigurno ima neke NATPRIRODNE SPOSOBNOSTI

Sećate li se svetskog prvenstva u fudbalu prošle godine? ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ. Ma ne, ne, NE vuvuzele, mislim na hobotnicu Paula. Pre ili kasnije, ustanoviće se da i ovaj naš aligator ima slične sposobnosti. A zamislite kako je to kad kažete da je vaš izabranik matori MAG? Ma kakav Alan Čumak i fotografije iz TV Revije koje leče, Muja to jede za doručak.

7. Nema dečkića koji ne voli KROKODILE

Ako već imate vanbračnog sinčića, on će načisto odlepiti kad bude čuo da mu je novi tata krokodil. Muja je, doduše, aligator, ali pošto je, kao što sam to rekla u stavci 04, došao iz jedne više nego demokratske zemlje, njemu je svejedno kako ćete ga zvati. Ako ne shvatate fascinaciju krokodilima, pripremila sam i ovaj video zapis kako bih vam to potvrdila. Ovo je aksiom među video zapisima!

Post Scriptum: Kao i svi pravi Beograđani (znači, 7% nas nesrećnika koji beže od ovih ostalih, jer nas vide na neki čudan način koji nema veze sa nama samima), volim Beo zoo vrt i nemam nameru da se sprdam sa njegovim kolektivom. Muju, samog po sebi, obožavam i smatram da je zaslužio mnogo više pažnje, od celog sveta, kao najstariji živi aligator. Ovo je tekst pisan isključivo da bi zabavio moje čitaoce.

15 komentara na Zbog čega je MUJA najpoželjniji beogradski udovac?

 1. Beogradoholik kaže

  izem ti srpsko dete koje ne psuje!(((-8 nego, koliko je krokodil u zološkom vrtu ako se seća Tesle?(-8

   
  • Iva kaže

   Duki je morao da psuje. Kad krokodilu kažeš: "Pojedi ne'to." i on "Sve po'ede!", naravno da to izaziva bes.

   Muja je u Beograd došao 1936, a tad je već bio odrasla jedinka. Sad je najstariji američki aligator na svetu.

    
 2. Beogradoholik kaže

  e, da - ko je taj Džon Frušante?(-8

   
 3. Maša kaže

  Posledica gledanja Laleta Gatora?

   
 4. zubarica kaže

  Hahah, joj, Iva, baš se nasmejah :).

  Ali nemam baš šta nešto da kažem o 'restrain order'...

  Znate kako, u mojoj životnoj filozofiji - niko se nije preko tuđih leđa naučio, i teško ide onako... 'akademski', dok neko nije sopstvenom glavom zveknuo, pogotovo ako je zveknuo o već više puta okrvavljeno mesto.

  Kao i vi, i ja viđala ženski svet 'srećno' udat za 'Muje'... Bude, bogami, i bolnice i svega.
  Ko voli...

  Hvala na tekstu i linku, Iva :).

   
 5. electrasdreams kaže

  Odoh da isprosim Muju.

   
 6. ivan kaže

  Godinama prolazeći pored dotičnog gospodina ,tražeći savete za uspeh ,nikada se nije okrenuo-pomerio ,samo da otvori okice ,ali dobio je gomilu sitniša !!!
  Mujo lavčino!!

   
 7. Exxx kaže

  A gde su tašne, kaiši, cipele od krokodilske kože... njemu će buduća žena Beograđanka bukvalno da odere kožu...

   
  • Iva kaže

   Kakva slučajnost...baš sam planirala da nešto, što mi deluje da smatrate kao stereotip, obradim u večerašnjem tekstu.

    
 8. Branko Baćović kaže

  E da... i ja sam primetio da se nije pomerio, i ako je to tačno da takvo ponašanje produžava život, zašto Balkanci kraće žive od Balkanki!? 🙂

   
 9. jungle queen kaže

  Veoma lep i duhovit tekst! Ali ja volim loše momke, ovaj mi je previše dobar - a i mator je 😉

   
 10. gabriel013 kaže

  pocek da pisem ovom tzv:adminu:ali isbrisa kometar i nestade,vajlda u potlije krajeve.
  zaprovo komentar mu bi jako prijatan,to me razljutilo
  Zasto?..pa zato jer sam ja sebicna,drzak,cseto vulgaran ali vazda docledan i nikad (licemeran)to mi vrlo "vazno"
  da,pak sa druge strane ako pesnem znam biti i agresivan il vulgaran..e sad eureka!!!kobnicaju tih osebina na daje posbnu licnost ili pak losa kombinacija..frusrirano liemerje ako bi morao da se bori sa ostalim emocija:)no,eto si mi privatnost,ukrao moja pisma,koje razmenhujes brzinom svetlosti sa svojim podjednako cenjenim kolafama..
  to je bizniz,ja to mogu razumeti:)daleko sam od savrsenstva ali se ne krijem..necemo se vucarati po sudu,ja za to nema para,verujme da ce ti mi ihnesdostajaty:)cuvjek zanavek
  tok budete uzivali i mojoj tuzi u uteha ce mi biti ako shvatite bol koji smo trpeli a ne te vase nensnosne :(jbg

   

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklamiranje putem komentara, napadi na žene, društvene, seksualne i rodne manjine, kao i bezglavo pljuvanje biće obrisani bez objašnjenja.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.