Gunđam po kućama!

Gunđam po kućama!

The Cult u Areni

Kada je legendarni britanski bend The Cult poslednji put nastupao u Beogradu, moja tadašnja koleginica sa kojom sam prelamala i pisala Lush Times, išla je na Tašmajdan, da ih gleda sa zidića. Kladim se da je bilo ljudi koji su se promuvali na krov ili terasu Pete beogradske, ipak je ovo Srbija. A ja? Ja sam se oštrila za RHCP u Inđiji, nadala da će Juliette and the Licks nastupati u Beogradu, te sam bila malo nezainteresovana. A kako i ne bih, kad sam napamet znala samo pesmu Star?

Što se ovog koncerta sad tiče, uleteo je u nezgodno vreme, između honorara, u vreme kada sve vezano za vozački ispit i kola treba da me košta kô svetog Petra kajgana. Nisam planirala The Cult, nisam planirala Stinga (sponzori su dobrodošli, hehe), samo Amy Winehouse i kompaniju. No, dva dana pred koncert mi se javila DG, drugarica iz osnovne škole sa kojom sam se ponovo srela preko igrice na Facebooku, i pitala da li bih išla. Ja ću, onako tužno, meksikanski: "No tengo dinero!", a ona će onako ozbiljno, nemački: "Die tickets sind gratis!" Malo posle se setim i pitam koje su karte, nadajući se da je parter, a ne ona tribina pozadi. Ona mi odgovara da su u pitanju VIP karte i da idemo u ložu.

B.R.A.T.E!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklamiranje putem komentara, napadi na žene, društvene, seksualne i rodne manjine, kao i bezglavo pljuvanje biće obrisani bez objašnjenja.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.