Gunđam po kućama!

Gunđam po kućama!

Zabranjeno ljubljenje!

Nisam nikad bila ljubitelj pokazivanja ljubavi u javnosti. Sve te oralne eskapade, ako su više od jednog poljupca na brzaka, u mom sistemu vrednosti predstavljaju samo nepotrebno skretanje pažnje. Moja ljubav je svetinja i ne treba niko da je gleda, da radi ko zna šta drugo dok to čini, niti da ogovara sa ovom ili onom tetkom, ovim ili onim besposlenim komšijom čija firma je otišla u stečaj još pre nekih dvaes i kusur leta.

Ekstremno? Staromodno? Zatucano? Moja kuca Džudi se, da može da govori, da može da izusti nešto dubokoumnije od "Paf, raf, mrf, baaaa, aaa!", ne bi složila. Zašto? Zato što ona parove koji se ljube ne ignoriše, već - razdvaja!

Džudi

Optužena je izjavila samo 'Baaa, aaaa!'

Prvi put kad se ovo desilo, pre nekih godinu dana, Džudi je skočila u krilu momku koji je sa svojom izabranicom sedeo na ogradi kod nekadašnje benzinske pumpe na uglu Cvijićeve i Stanoja Glavaša i počela da reži na njega. Devojka se zakikotala, Džudi joj je liznula ruku, mahnula repom, a potom zapištala na njenog momka. On se cerekao, na šta je ona pištala sve glasnije i glasnije. Tad ju je pogledao u oči i rekao: "Slušaj, ti...ako hoćeš da budeš strah i trepet, prvo treba da naučiš da laješ!" Uz jedno "Baaaa, aaaa!" Džudi je konačno odustala i ostavila ih da se grle i ljube koliko god žele.

To je bio samo početak. Za nekoliko meseci, Džudina netolerancija prema bilo kakvom obliku pažnje koji nije namenjen njoj, dostigla je kritičan nivo. Ako me majka zagrli pre nego što ode na spavanje, naša vajna kuca će uz tresak skočiti sa svoje foteljice, doći do nas, skakati i gunđati, da bi na kraju legla na pod, oslanjajući se na naša stopala sa sve četiri u vis. U takvoj situaciji, njeno "Baaaa, aaaa!" znači "Ostavite jedno drugo, obratite pažnju na mene, mene, evo sam ja, tu sam, slatka sam, plus toga sam i malecka, i kučence, mazite me, mazite me, o, bože, zbog čega me ne gledate?!"

Nauči čovek kako da se nosi s tim. Kad gosti dolaze, upozorimo ih da će im se oko nogu motati nešto što pišti i vrišti kad nas budu grlili i ljubili. Kad odlaze, isti taj mali vrag će pokušati da im prepreči izlaz u hodnik, jer kad jednom uđu u dnevnu sobu ili kuhinju, gosti pripadaju njoj, njeni su taoci. Ako zagrle nekoga od nas dok sede za stolom, Džudi će se nakostrešiti i, sa frizurom poslednjeg Mohikanca, krenuće da brani suverenitet i teritorijalni integritet svojih vernih robinja, pardon, vlasnica. Ako zaključi da se to inferiorno biće, ta gnjida od gosta ne ponaša kako bi ona želela, leći će mu u krilo i praviti da spava, dok će ustvari krajičkom oka posmatrati šta on radi i burno reagovati na svaku ruku u ruci, grljenje, poljubac, čak i tapšanje po ramenu.

Izgled vara.

Izgled vara. Ovo slatko stvorenje je stiglo pravo iz Orvelove 1984.

Danas je Džudi maltene pala u fras. Obilazile smo krug oko naše ulice, Cvijićeve i Đušine pre ručka. Negde kod broja 22, naletele smo na par koji se ljubio u kapiji. Prešle smo na drugu stranu ulice, laknulo mi je što nisu čuli kako reži na njih. Održala sam joj pridiku. Dala mi je do znanja da je baš briga, tj. pokakila se.

Ne lezi vraže, u Ruvarčevoj, na ogradi dečijeg vrtića, sačekao nas je drugi zaljubljeni par. Bile smo sa druge strane ulice, Džudi je krenula da vuče snagom koja bi odgovarala povećem bernardincu, prešla ulicu i skočila na ogradu pored njih. Skok je uspeo tek iz trećeg puta, u međuvremenu su je primetili. Kad se našla na ogradi, zavukla se devojci pod pazuh i iskezila zube prema momku. Odmah zatim, svoju novu robinju poljubila je prvo u uho, a onda i u usta.

OVAKO se ljubi, a ne onako kako te ljubi tvoj feminizirani dripac sa minđušom! Ne jezikom u usta, nego jezikom gde god stigneš. Je l' ovaj mene još uvek gleda? Da l' se on to smeje? Misli li on da sam ja neka slatka, mala kuca, a ne član Omladinske lige protiv seksa, samo bez ešarpe? Evo, sad ću te opet poljubiti, tako da će njemu biti muka i neće te ponovo pipnuti dok sam ja tu, jer kad sam ja tu, sva pažnja mora biti usmerena prema meni, nema veze što me vidite prvi put u životu...šta, poljubio te je čim me je robinja odvela odavde? Iako sam ja liznula svoju stražnjicu pre nego što sam tebe poljubila? More, vi homosapiensi baš i niste nešto sapientes, što se mene tiče...

4 komentara na Zabranjeno ljubljenje!

 1. Malafemmena kaže

  Meni, zapravo, nije jasno kako neko može da se usudi da ne pokloni pažnju Džudi?
  Sebični, grozni ljudi, ccc... :((

   
 2. Marjan Paradoksija kaže

  😀 😀 😀 Kad kucu zakači auto, pa posle laje automobile, kad je udari neko biciklom, juri bicikle, šta li se desilo tvojoj kuci, pa je tako kivna na "ljubav"? Ili je samo ljubormora u pitanju!

   
 3. Marija Stepanovic kaže

  hahahahahahaa, Džudi je kraljica. Oduševljena sam njom. I ja ne volim isisavanje tečnosti partnera u javnosti, ali zagrljaje i koji spontani kiss mi je ok...čak i simpatičan 🙂

   
 4. piranella kaže

  Hehehehe, cica jedna! Šta će žena, snalazi se kako zna i ume, svesna da se u današnje vreme do pažnje&ljubavi dolazi teško, pa koristi sva raspoloživa sredstva... Imala i ja jednu takvu, samo ona se ograničila na zabranu intimiziranja među ukućanima, i, eventualno, gostima koje mnogo voli. 🙂

   

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklamiranje putem komentara, napadi na žene, društvene, seksualne i rodne manjine, kao i bezglavo pljuvanje biće obrisani bez objašnjenja.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.