Gunđam po kućama!

Gunđam po kućama!

HELLO ME NOT DEAD

Majk ček, majk ček.

GPK je mrtav.

Autor slike Steven Frank / spamusment

Autor slike Steven Frank / spamusment

Samo se šalim. Vreme je da se piše i da se poradi na stotinak nedovršenih tekstova, da se pokriva ušima zbog starih i da se pišu novi.

Hvala vam na posetama, porukama (sem onih u kojima ste me napadali, naravno) i podršci tokom ovog neočekivanog predaha. Nisam odgovorila na gomilu mejlova, a pri sebi imam samo one koji su stigli od septembra 2015. do danas, jer se plašim starog Outlook fajla više nego što bih se plašila računa za mobilni posle odlaska na drugu planetu. Izvinjenje svima koji su tad pisali, slobodno se javite ponovo. Posebno izvinjenje dugujem starijem gospodinu koji je pogodio moj datum rođenja na osnovu pomalo čudne zagonetke.

Čitamo se uskoro! ^_^

4 komentara na HELLO ME NOT DEAD

 1. branchester kaže

  Ja nikako da pročitam ovo. sve mi stajalo u inboksu i "sad ću, sad ću" mantra je radila. Baš mi je drago da si se vratila! 😀

   
  • Iva kaže

   Na tebe računam da me povremeno poguraš, tako da...ubaci me u eksepšns of saću. 😛

    
 2. Danko kaže

  Hej Ivo, lepo je videti te opet. Malo se brinulo sto te nema i pomisljalo na slanje mejla - da se pita za junacko zdravlje. Avgusta 2014 citao sam i studirao tvoje tekstove resen da zapocnem freelance karijeru. Prvi koraci su napravljeni i sa nestrpljenjem ocekujem nove tekstove. Hvala ti na svemu.

   
  • Iva kaže

   "Iva", ako nije problem. 🙂

   I drago mi je što to čujem. Taj tekst će biti zatvoren za komentare kad završim novi, savremeniji, ali sam više nego srećna što je pomogao mnogim ljudima.

    

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklamiranje putem komentara, napadi na žene, društvene, seksualne i rodne manjine, kao i bezglavo pljuvanje biće obrisani bez objašnjenja.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.