Gunđam po kućama!

Gunđam po kućama!

ČPP iliti Fakju

Kod koga ste kupili hosting?
Ne verujem domaćim provajderima kad je u pitanju zaštita podataka, bar ne još uvek. Imam Reseller paket na surpasshosting.com. Ime domena je registrovano kod GoDaddy.

Da li ste ikad napisali plaćeni tekst?
Jesam, jednom, ali sadržaj nije bio kontrolisan. Bitan je bio naslov. Drugom prilikom sam, posle događaja na koji sam pozvana, izmislila priču o čoveku koji je bio na istom tom događaju, i koji me je čak video u publici; ali to nije bio plaćeni tekst, već podsmevanje celoj kulturi odlazaka na događaje zarad grebanja. Firme koje su organizovale prezentaciju nisu imale ništa protiv tog teksta, niti su ga shvatile kao reklamu i pomislile da mi trebaju njihove pare.

Da li biste ikad prihvatili sponzorstvo i pisali plaćene tekstove?
Ne. Integritet mog bloga je na prvom mestu. Moja profesija, za koju primam novac i to pošteno priznajem, je izrada veb prezentacija.

Da li možete da mi izradite veb sajt?
Ako imam vremena i mogućnosti, te ako se vi slažete sa mojom satnicom i ne cenjkate se, ne pratite me po internetu kao da ste me kupili i ne tražite to danas za sutra, a nemate čak ni logo, što da ne? Jednom me pozovite telefonom bez potrebe i odustajem.

Da li biste pisali za taj-i-taj-portal?
Zavisi. Ako vaš portal objavljuje tekstove o genitalijama koje mirišu na breskve, načinima da se devojka zaljubi u štrebera i sl, ne želim da imam ništa, ama baš ništa s tim. Gotovo sigurno ne bih pisala ni za sajt sa istorijom nepodržavanja rodnih, seksualnih i nacionalnih manjina, etničkih grupa i sl.

Nervirate me!

Kako da rešimo ovo? Lako uz Sinalko. Vinter, samer, hepi fejs.

Ako verujete u Sigmunda Freuda, odlazite odavde.

Ako upotrebljavate pojmove poput Feminazi, SJW i sl, odlazite odavde.

Ako vam treba žena, pišite Oglasima.

Ako hoćete da vam pomognem na lepe oči, odlazite odavde, treba vam guru, a ne ja.